Loredana Chivu este considerata o adevarata bomba-sexy in showbiz, paginile ei de socializare fiind luate cu asalt de fani. Fotografiile provocatoare pe care le posteaza blondina sunt rasplatite, de fiecare data, cu mii de like-uri, insa in ultima imagine i-au sarit sanii din decolteu.

Recent, vedeta a fost la Timisoara si s-a pozat intr-un mall, apoi a postat fotografia pe retelele de socializare. Unii au apreciat imaginea si i-au facut complimente, iar altii au considerat ca a avut o aparitie prea vulgara. Blondina a declarat ca si-a pus implanturi mamare de patru ori si si-a operat nasul. Pe langa aceste operatii estetice, fosta asistenta a lui Dan Capatos a recunoscut ca si-a facut si mai multe injectari, insa

“Am o rinopastie, pentru ca am fost obligata, am fost lovita cand eram mica, nu putea sa respir cu nara stanga. Am umblat si la forma nasului. Am la sani cateva operatii pentru ca am avut o problema. (…). Am vorbit la tine in emisiune despre problema la sani. In rest, am injectari. Cinci operatii, patru la sani, una la nas. (…) Nu, nu am cercei in sani”, a marturisit Loredana Chivu.

Loredana Chivu si-a scos Mercedesul la vanzare! Cati bani cere pe el

Loredana Chivu si-a scos masina la vanzare. Este vorba despre un Mercedes GLE Coupe, alb din 2018. Blondina a fost singurul proprietar al autoturismului, iar acum il vinde. Pentru bolidul de lux, Loredana Chivu cere 73.000 de euro. Asa ca cei interesati o pot contacta pe blondina.

”Se vinde baby! Distribuiti, va rog”, a scris Loredana Chivu pe contul ei de Facebook.

In anul 2015, Loredana Chivu ajunsese, cum se spune, la fundul sacului, asa ca a fost nevoita sa scoata la vanzare un alt bolid de lux. Era vorba despre un BMW pe care il primise cadou din partea lui Leo de la Strehaia. Blonda cerea, atunci, aproape 30.000 de euro pentru BMW-ul X6. Totul se intampla dupa ce Loredana Chivu si Leo de la Strehaia se certasera ”la cutite”.

coral