Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, împreună cu Fundația Regală Margareta a României, invită publicul interesat să ia parte astăzi, 16 octombrie, începând cu ora 18:30, la vernisajul unei expoziții de arte vizuale și a unui recital de muzică clasică în cadrul evenimentului „Identități,” .

Evenimentul va avea loc în Palatul Reduta – secția pavilionară a Muzeului Etnografic al Transilvaniei și face parte dintr-o serie de acțiuni organizate de Fundația Regală Margareta a României menite să creeze oportunități de afirmare pentru tinerii artiști și să promoveze programul de burse Tinere Talente în comunitate.

În cadrul acestui eveniment, muzicienii vor oferi un recital de muzică de cameră, iar artiștii vizuali vor expune lucrări din domeniile pictură, grafică, sculptură, artă murală, arte textile și design vestimentar. Expoziția este deschisă în perioada 16 – 30 octombrie 2019.

Intrarea la eveniment este liberă, prin rezervarea în prealabil a locului la adresa de e-mail: tineretalente@principesa.ro.

coral