Dupa ce in urma cu cinci s-a inscris la preselectiile Eurovision, ajungand chiar pana in finala selectiei nationale, transexualul Naomi a plecat definitiv din Romania si nimeni nu a mai auzit de el!

Pe nunele lui adevarat Florin Moldovan, transexualul Naomi a devenit cunoscut in urma cu mai multi ani, in Romania, dupa ce a inceput sa apara pe la show-uri mondene.

De asemenea, el a ramas in memoria publicului din Romania sub amprenta numeroaselor scandaluri in care a fost implicat de-a lungul timpului.

Acesta ar fi fost si motivul pentru care a decis sa plece din tara, incercand sa-si piarda urma si sa practice, zic unii, activitatii mai mult sau mai putin ortodoxe. Naomi s-a stabilit in prima faza in Germania, ca apoi sa plece in Elvetia, unde s-a si stabilit. +

Transsexualul Naomi, artist, actor si compozitor, dupa cum se descrie el insusi, a sustinut ca asa se fereste de rautatile din Romania si de numeroasele scandaluri in care mai mereu a fost implicata. Ultima oara, in 2016, Naomi Moldovan a fost data afara din emisiunea Adrianei Bahmuteanu, dupa un schimb de replici acide. De atunci, nu a mai fost vazut.

coral