Ilie Nastase, in pragul celui de-al cincilea divort? Ioana, cea mai noua sotie a acestuia, ar fi plecat de cateva zile de acasa. Mai mult, povestea lor de dragoste ar fi luat o intorsatura neasteptata.

Ilie Nastase, in pragul celui de-al cincilea divort

Situatia este pe cat de tensionata, pe atat de delicata in familia formata din Ioana Simion si fostul tenismen. A cincea sotie a lui Ilie Nastase ar fi plecat de unde locuia cu acesta, iar acum sta cu chirie in zona Pipera a Capitalei. Vecinii au fost cei care au observat totul si au dat-o de gol.

Nu numai atat, pentru ca mutarea Ioanei ar fi avut loc in urma cu doua saptamani. Ceea ce inseamna ca ruptura din relatie s-a produs cu mult inainte. Din acest motiv, multi cred ca cel de-al cincilea mariaj al lui Ilie Nastase s-ar afla la final. Bruneta s-a mutat din vila de un milion de euro pe care fostul tenismen o detine in cartierul Primaverii.

Nu este pentru prima data, de cand si-au unit destinele, cand se vehiculeaza ca ar fi la un pas de divort. Un moment similar s-a petrecut si la sfarsitul lunii iulie din acest an. Si pe atunci relatia lor a dat semne serioase ca s-ar clatina.

Potrivit celor de la click.ro, in ziua de vineri, dupa pranz, doamna Nastase nu s-a oprit la casa sotului, atunci cand s-a intors de la Constanta, orasul sau natal. A mers, insa, intr-un cartier rezidential din zona Pipera. Ioana era imbracata intr-o tinuta alba, foarte eleganta, fiind coafata si machiata. Avea verigheta pe deget cand a coborat din autoturismul sau Mercedes, tot alb. Sotia lui Ilie Nastase si-a luat cu ea cateva haine puse pe umerase si a intrat direct in scara blocului.
Cand trebuia sa aiba loc nunta?

Nunta celor doi ar fi trebuit sa aiba loc pe data de 17 august din acest an, dar din cauza certurilor, Ioana nu a mai vrut sa imbrace si rochia alba de mireasa. Fostul sportiv ar fi fost cel vinovat, pentru ca ar fi pus-o pe Ioana fata-n fata cu anumite infidelitati. La fel ca orice femeie, si cea mai noua doamna Nastase a reactionat si n-a mai vrut sa faca nunta.

coral