Ieri a fost o zi importanta pentru Ilinca Vandici si Andrei Neacsu! Cei doi au ajuns in fata altarului, unde a avut loc un eveniment cu totul si cu totul emotionant. Prezentatoarea Kanal D a fost cea care a facut anuntul, iar felicitarile si urarile dintre cele mai frumoase nu au intarziat sa apara.

Ilinca Vandici si Andrei Neacsu au ajuns azi in fata altarului

Ilinca Vandici si sotul ei au avut un weekend plin de emotii! Ei au botezat inca un copilas, pe care l-au primit cu bratele deschise in frumoasa lor familie. In poza pe care nasa a urcat-o pe o retea de socializare nu se poate observa foarte bine cu ce s-a imbracat, insa, in alte imagini aparute pe Internet se vede ca ea a ales un costum rosu cu o croiala foarte interesanta si un maiou negru. Atat in lacasul de cult, unde micutul nepotel Dominic a fost crestinat, cat si la petrecere, moderatoarea de la “Bravo, ai stil” a fost toata numai un zambet.

“De astazi, avem un nou finut…  Bine ai venit in familia noastra, @dominic_dat  @andrei_neacsu1 @laura_dat18 @bogdandat” este mesajul scris de Ilinca Vandici in dreptul pozei de album pe care a facut-o publica pe Facebook. Reactia finei nu a intarziat sa apara la postarea facuta de vedeta de la Kanal D: “Va multumim din suflet, dragii nostri nasi! Va iubim!!!”.

Citeste si: Ilinca Vandici, despre lupta cu depresia postnatala: “Am vorbit cu un psiholog”

“Sa va traiasca, sa fie sanatos finutul”, “Felicitari! Sa va traiasca si sa fie sanatos!”, “Felicitari! Sunteti minunati!☺☺”, “Sa va traiasca finutul, sa aveti parte de multa sanatate ca sa mai puteti boteza!”, “Sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos alaturi de cei dragi. O zi frumoasa va doresc! Pupici” sunt cinci dintre mesajele pe care le-au primit parintii spirituali ai bebelusului.

Ilinca Vandici, mamica de baiat

Ilinca Vandici este o prezentatoare la o emisiune. Are 30 de ani. Vedeta s-a casatorit cu afaceristul Andrei Neacsu, chiar de Paste in 2017, dupa doi ani de relatie. Cununia civila a avut loc in mare secret in Tunari, localitatea in care cuplul locuieste. Cel care a oficiat ceremonia e chiar socrul vedetei, care e primar acolo. Prezentatoarea tv a nascut pe 23 iulie 2017. Fiului ei cu Andrei Neascu a primit numele Zian Ioan Neacsu. Moderatoarea de la “Bravo, ai stil!” s-a casatorit religios pe 15 octombrie 2017.

coral