Ieri a fost zi de mare sarbatoare in familia lui Gigi Becali, fiica sa unindu-si destinul, in fata ofiterului Starii Civile, cu tanarul afacerist Mihai Mincu. Multimilionarul din Pipera a trait emotiile zilei, alaturi de fericitul cuplu, iar ulterior s-a ”descatusat” si a fost in centrul atentiei in timpul petrecerii care s-a desfasurat la un hotel de lux din Capitala.

Gigi Becali a fost surprins ”rupand pingelele”, cum se spune, la cununia civila a fiicei sale, latifundiarul gustand din plin melodiile preferate. Evenimentul a fost unul restrans, fiind invitati doar apropiatii familiei. Oficierea cununiei religioase va avea loc sambata, iar petrecerea se va desfasura la un fost palat regal din Snagov construit in anii ’30, informeaza stirilekanald.ro.

Ieri, in jurul orei 14.30, fiica lui Gigi Becali a plecat din locuinta din Pipera si s-a indreptat catre Dobroesti, acolo unde locuieste partenerul ei de viata. Din cate se pare, in cazul celor doi, lucrurile sunt atipice si asta pentru ca miresica a fost cea care l-a luat pe ginerica de acasa. In jurul orei 15.30, fiica lui Gigi Becali impreuna cu Mihai Mincu si cu parintii acestuia s-au indreptat catre un luxos hotel din Capitala, acolo unde a avut loc cununia civila.

Cucerit de ginerele sau

”Are peste 1,85 m, asa cum imi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevarat ca in octombrie o sa facem nunta. In Bucuresti o facem. Mai multe nu vreau sa spun, ca nu vor ei si vreau sa le fac pe plac. Eu i-am zis: tata, faci ce vrei, nu ma mai intereseaza ce faci. Cat ai stat la mine in casa ai fost cu mine, ai facut ce ai vrut! Dar am incredere ca va face numai bine”, spunea Gigi Becali, cu mai multe luni in urma, la Romania TV.

coral