Imagini socante cu Florin Salam in metrou au devenit virale. Celebrul manelist a dat senzatia ca nu se simtea bine.

Cel mai probabil, Florin Salam se intorcea acasa dupa o noapte de distractie.

“Parea ca nu se simte bine!”, a declarat o sursa pentru Cancan.

Florin Salam NU se mai insoara cu Roxana Dobre!

Desi o numeste sotie si i-a daruit, deja, trei copii, Florin Salam nu o va duce pe Roxana Dobre la ofiterul starii civile, iar decizia luata de manelist se anunta a fi definitiva.

”Ce sa fac pentru o nunta cum trebuie. Am facut o nunta in care am dus 300 de oameni in Antalya (cu regretata Stefania, n. red.), am pus la cale petreceri cum nu s-au mai vazut in Romania la nunta lui Betty, am facut botezuri cum nu au mai fost…. Ce as putea sa fac eu ca sa fie o nunta cu adevarat extraordinara acum, asa cum merita Roxana?”, este explicatia pe care Florin Salam i-a dat-o unui apropiat de-al sau in momentul in care, de curand, a fost intrebat de ce nu isi oficializeaza relatia cu Roxana Dobre.

Roxana Dobre si Florin Salam, relatie zbuciumata

Relatia dintre Florin Salam si Roxana Dobre nu a fost tot timpul una in care sa fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute in showbiz-ul romanesc, dar, de fiecare data, Florin si Roxana au reusit sa treaca peste ele, iar acum, de ceva vreme, relatia lor pare sa fie doar ”lapte si miere”. ”Toata lumea vrea sa o indeparteze de mine, dar nu o sa reuseasca. Eu, in primul rand, o iubesc. Orice persoana pe care o tin langa mine, eu – ca lider, pentru ca eu sunt lider, eu daca spun ceva, inseamna ca il locul acela sunt lider – nu imi tin niciodata persoane langa mine pe care nu le iubesc. Eu, daca o tin pe Roxana, o tin ca o iubesc, Roxana imi apartine, e viata mea, e mama copiilor mei, e frumusetea mea”, spunea artistul care, de curand, a anuntat-o ca isi mai doreste un copil de la ea.

coral