Carmen de la Salciua a dat lovitura cu ultima piesa “Noapte buna iubi”. Melodia este numarul unu pe You Tube, iar una dintre persoanele care a ascultat-o este chiar Mihai Bendeac.  Actorul a avut o reactie surprinzatoare dupa ce a ascultat versurile si mai mult decat atat i-a transmis lui Carmen un mesaj.

Mihai Bendeac a avut o viziune diferita pentru videoclipul piesei, mai exact, el este trezit de un telefon al iubitei iar aceasta ii repeta cat de mult il iubeste, dar el nu-si doreste altceva decat sa doarma. Atunci cand Carmen spune ca povesteste stelelor despre iubirea ei, Mihai incheie apoteotic cu o injuratura: ”Imi bag…”.

Filmuletul a devenit viral la cateva ore dupa ce Bendeac l-a publicat pe contul lui Facebook. Multi dintre fanii actorului s-au identificat cu personajul jucat, insa unii au vazut usor fortata asociarea lui Mihai Bendeac cu frumoasa Carmen.

”Ar da si Bendeac acolo”, au glumit internautii.

Printre cei care au comentat la postare a fost chiar frumoasa interpreta. Carmen de la Salciua i-a trimis multe fete zambitoare lui Mihai Bendeac, semn ca momentul realizat de actor i-a placut, desi acesta s-a incheiat cu… o injuratura.

 

coral