Cu putin timp inainte ca Dragnea sa afle daca isi va ispasi pedeapsa acolo sau va fi mutat, noi controverse apar in jurul sau.

Mai exact, pe internet a inceput sa circule o serie de imagini care l-au surprinde pe fostul lider PSD dupa gratii. Imbracat in trening, cu ochelari si cu o atitudine modesta, imaginile cu Dragnea au devenit imediat virale. Ultima care a aparut il infatiseaza in timp ce trage cu sete dintr-o tigara, la el in celula.

De data aceasta, internautii si-au pus semne de intrebare cu privire la veridicitatea fotografiei, insa nimeni nu a confirmat sau infirmat originea sa.

Specialistii spun ca ar fi vorba de un trucaj

Prima imagine care s-a viralizat pe retelele de socializare il arata pe Dragnea intr-o celula, alaturi de un coleg. In ciuda faptului ca toata lumea l-a recunoscut pe fostul lider PSD, un specialist a analizat imaginea si este de parere ca ar fi vorba de un simplu trucaj.

”Lumina din spatele lui (n.r. Liviu Dragnea) nu se justifica, ar fi trebuit sa aiba o sursa de lumina in incapere. De asemenea, detaliile pe fata barbatului din plan indepartat nu puteau fi vazute in detaliu daca poza era reala. Plus ca ferestrele sunt prea mari pentru o celula”, a explicat acesta pentru cancan.ro.

Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost incarcerat luni, 27 mai, in Penitenciarul Rahova dupa ce magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis mentinerea deciziei de condamnare de pe fond, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, in care a fost acuzat de instigare la abuz in serviciu. Este a doua condamnare definitiva a lui Liviu Dragnea dupa cea din dosarul referendumului, cand a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare.

coral