News Flash:

Incep cazarile in caminele UBB. Vezi cat costa si cum vor fi distribuite locurile

23 Septembrie 2015
1357 Vizualizari | 1 Comentarii
Camin UBB
Cazarile in caminele studentesti din cadrul UBB incep de vineri, 25 septembrie, cu trei zile inainte de inceperea anului universitar.  Studentii se vor caza in camine, in functie de anul universitar in care studiaza si conform graficulului cazarilor stabilit prin Regulamentul cadru privind cazarea in caminele studentesti, dupa cum urmeaza:

25.09.2015 - ziua intai de cazari - se cazeaza toti studentii din anul I de studiu, nivel licenta

26.09.2015 - ziua a doua de cazari - se cazeaza toti studentii din anul II si III de studiu, nivel licenta

27.09.2015 - ziua a treia de cazari - se cazeaza studentii din anul IV nivel licenta, toti studentii de la master si cei care, din motive bine intemeiate, nu au reusit sa se prezinte in zilele stabilite la camin.

Universitatea Babes-Bolyai anunta ca va pune la dispozitia studentilor 5.204 locuri de cazare, in cele 17 camine pe care le are in administrare. Regia de camin variaza de la camin la camin in functie de gradul de confort si se incadreaza intre 100 - 170 RON/luna. Tarifele de cazare si inchiriere spatii pentru anul universitar 2015-2016 au ramas neschimbate si pot fi consultate accesand link-ul: http://www.ubbcluj.ro/ro/studenti/files/taxe/2015-2016_Regulament%20taxe%20administrative.pdf.

Pe perioada vacantei de vara Directia Generala Administrativa a UBB a efectuat, pentru toate caminele UBB, reparatii, dezinsectii, dezinfectii si igienizari pe coridoare, casa scarii, oficii, fumoare, grupuri sanitare, sali de lectura, camere. In planul de executie al lucrarilor au fost cuprinse si: amenajarea cabinelor pentru portari, inlocuirea obiectelor sanitare uzate, schimbarea instalatiei de apa, suplimentarea prizelor din salile de lectura.

De asemenea, au fost intreprinse si o serie de lucrari de exterior: reparatii tencuiala, inlocuirea placajelor ceramice pentru scarile de acces, refacerea finisajelor deteriorate, repararea elementelor de tinichigerie si refacerea perimetrala a trotuarelor de protectie cu asfalt si borduri noi. Valoarea totala a lucrarilor a fost de peste 1.440.000 RON, iar in prezent sunt in desfasurare achizitii pentru lenjerii, pilote, perne, saltele si scaune. Toate caminele UBB sunt dotate cu sali de lectura, iar accesul la internet este gratuit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Camine
cazarile caminele studentesti ubb studentii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 22 queries | Mysql time :0.043862 (s)