News Flash:

Incep inscrierile la EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca, pentru cea de a treia generatie de cursanti

11 Octombrie 2016
847 Vizualizari | 0 Comentarii
UBB Cluj

EMBA University of Hull, scoala de business 100% britanica din Cluj-Napoca, a dat startul inscrierilor pentru cea de a treia generatie de cursanti. Cursurile incep in luna februarie 2017, sunt grupate in 12 module sustinute in Cluj-Napoca de profesori de la University of Hull si dureaza doi ani.

In prezent, aproape 60 de persoane studiaza in Cluj-Napoca la aceasta scoala de business, formand primele doua generatii de cursanti ai EMBA University of Hull.

Conditiile de admitere la EMBA University of Hull sunt urmatoarele: minim trei ani de experienta in management, dupa terminarea facultatii; rezultate foarte bune la licenta si atestat de limba engleza (Cambridge, IELTS, PTE Academic sau Lingua - Business English). Investitia in aceste studii este de 7.500 euro/an, suma care poate fi achitata in rate, Banca Transilvania avand o oferta dedicata in acest sens.

Inscrierea la EMBA University of Hull consta in doua etape. Mai intai este necesara trimiterea urmatoarelor documente pe adresa office•ubbee.ro: formular de inscriere, semnat si scanat, formular care se gaseste pe siteul EMBA/Admitere; doua recomandari; CV; copie dupa atestatul/certificatul de limba engleza; un eseu care sa cuprinda, in 200 de cuvinte, detalii despre asteptarile de la acest program, argumentele alegerii studierii la EMBA si cele ale alegerii scolii de business 100% britanice. A doua etapa a admiterii este un interviu.

Diploma de absolvire a EMBA University of Hull este internationala, acordata de University of Hull.

EMBA University of Hull este acreditat international de AMBA (The Association of MBAs) si de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business). Școala de business a fost lansata in februarie 2014 printr-un parteneriat intre mediul universitar si cel de business, dintre Universitatea Babes-Bolyai, University of Hull, Banca Transilvania si Electrogrup.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ubb cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1003 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040083 (s)