News Flash:

Incep lucrarile de modernizare a drumului care duce la Muntele Baisorii

27 Iulie 2016
684 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucrari tronson Muntele Baisorii
Reprezentantii Consiliului Judetean Cluj anunta ca a fost semnata autorizatia de construire a dectorului de drum care leaga Muntele Baisorii de Buscat si Muntele Mare,  lucrarile urmand sa aiba loc in perioada imediat urmatoare.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a semnat marti, 26 iulie 2016, autorizatia de construire pentru executarea lucrarilor de reabilitare si modernizare drumului judetean 107R, sectorul cuprins intre Muntele Baisorii - Buscat - Muntele Mare, respectiv intre km 47+350 si km 58+650.

Lucrarile de modernizare vor consta in realizarea de fundatii, podete, ziduri de sprijin, acostamente, executarea de marcaje, taierea vegetatiei de pe marginea drumului, respectiv turnarea de covor asfaltic si a stratului de uzura.

"Reabilitarea acestui sector de drum judetean, indelung asteptata, are o importanta deosebita intrucat in acest fel vom contribui la o mult mai buna punere in valoare a potentialului turistic extrem de ridicat al acestei intregi zone, fapt ce va genera beneficii multiple atat pentru comunitatile locale cat si pentru economia intregului judet", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

In perioada imediat urmatoare va incepe si  executarea lucrarilor de intretinere curenta a drumului judetean 107R, sectorul Baisoara -Muntele Baisorii - Statiunea Muntele Baisorii, alocarea fondurilor necesare in acest scop fiind aprobata  in cadrul sedintei Consiliului Judetean Cluj din data de 22 iulie.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

alin tise reabilitare modernizare drumului judetean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041032 (s)