Anamariei Prodan ii place luxul si acest lucru se vede si din multitudinea de pantofi, sandale si adidasi pe care le are.

Opulenta in dressing-ul impresarei Anamaria Prodan. Vedeta le-a aratat internautilor cate pereche de incaltaminte are. Dressing-ul acesteia este ticsit cu pantofi, sandale, adidasi si posete de la cele mai cunoscute si mai scumpe branduri.

Cand au vazut cum arata dressing-ul Anamariei Prodan, unii dintre internauti i-au spus verde-n fatpa ce parere au despre faptul ca vedeta se lauda cu lucrurile pe care le are.

„Anamaria, te respect pentru ceea ce esti, insa nu cred ca se cade sa ne afisam asa bogatia. Asta o fac pitipoancele, de la tine lumea are alte asteptari”, „Nici nu sunt multi pantofi acolo! Cred ca ai pantofi in valoare de: o casa + o masina + un cont dragut in banca!”, „Vai de cpul meu ce-i acolo!!!”, „Doamne, ti-ai deschide un magazin”, „Ce bogata esti, Ana!”, „Lauda de sine…”, „Rusiune! trebuie sa fii foarte nesimtita sa-si postezi garderoba pe Instagram”, „Tu ai magazin de incaltari acasa!”, „Mai da si la saraci din ele, ca saracii n-au nici macar o pereche de papuci”, „Astea care aveti bani si multe averi… mai dati si la copiii necajiti din Romania”, „Mai femeie, mai da si tu de pomana ca iti prinde bine. Daca tot iti arati garderoba. Lauda de sine nu miroase a bine”, „Valeu, au descarcat astia tirul la tine acasa???”, i-au spus internautii Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan este cunoscuta publicului larg ca impresara si prezentatoare de televiziune.Vedeta este mama a doua fete, Rebecca si Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul sot. De asemenea, vedeta mai are un baiat, Laurentiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut baiatul pe care  il are cu actualul sau sot, antrenorul de fotbal Laurentiu Reghecampf. Acesta din urma are si el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Cu ani in urma, Anamaria Prodan si familia sa au fost protagonistii unui reality show care a prins foarte bine la public.

coral