Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai formeaza un cuplu de mai bine de sase luni, insa au ramas in relatii foarte bune. Si cand spunem foarte bune, ne referim la faptul ca blondina si prezentatorul tv sunt foarte buni prieteni si petrec mult timp impreuna cu fetita lor.

Daca multi barbati vorbesc urat despre fostele sotii sau iubite, Victor o apreciaza in continuare pe mama fetitei lui si are numai cuvinte de lauda la adresa ei. Legat de viata amoroasa pe a Biancai, Victor nu doreste sa comenteze pe acest subiect si spune ca nu este treaba lui.

„Victor face nota discordanta printre barbatii prezentului. Multi dintre asa-zisii domni nu se feresc sa vorbeasca urat despre fostele iubite sau sotii. Le denigreaza in fel si chip. De la Victor nu o sa auzi insa niciodata vreun cuvant urat despre Bianca. Spune ca este o femeie cu multe calitati si o mama responsabila. Evita sa discute despre relatiile fostei lui sotii, iar daca cineva insista pe subiectul acesta, spune ca viata amoroasa a Biancai nu este treaba lui„, a spus o sursa din anturajul lui Victor, potrivit wowbiz.ro. „Bianca nu il mai iubeste cu pasiune pe Victor, insa tine la el si spune ca este cel mai discret, bine educat si bland barbat din viata ei. Asta a atras-o la el in primul rand, nu aspectul fizic.”, a spus o amica a Bianca

coral