La sapte luni de la haosul cazului Caracal, Tonel Pop sustine ca Gheorghe Dinca a aprovizionat toate bordelurile si cimitirele din zona. Monstrul din Caracal si avocatul Tonel Pop s-au acuzat de-a lungul timpului, Dinca chiar l-a amenintat si jignit pe avocat.

Avocatul familiei Melencu afirma ca monstrul din Caracal a aprovizionat mai multe bordeluri din zona orasului cu fete. Tonel Pop este de parere ca Luiza si Alexandra nu sunt singurele victime ale „monstrului din Caracal”.

 Tonel Pop mentioneaza de altfel ca Gheorghe Dinca nu este incepator nici in randul crimelor. Avocatul spune ca monstrul din Caracal a aprovizionat si cimitirele.

Informatii de ultima ora in Cazul Caracal. Tonel Pop sustine: „Gheorghe Dinca a aprovizionat toate bordelurile si cimitirele din zona”

„Cred ca de-a lungul carierei lui, ca nu s-a apucat la 70 de ani de asta, a aprovizionat toate bordelurile si cimitirile din zona. E clar ca are multe victime si crime si traficare. Ne facem ca nu vedem, suntem chiori toti ia si tu pe astea si gata. Se pare ca nu vrea. Nu cred ca le-a omorat, eu zic ca are multe alimentari de bordeluri si cimitire. Asta e realitatea din punctul meu de vedere", a declarat Tonel Pop la RTV.

Tonel Pop este sigur ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu nu au fost ucise de Gheorghe Dinca.

Avocatul face aceste acuzatii dupa disparitiile uluitoare din bordelul aflat la doi pasi de locuinta lui Gheorghe Dinca. Procurorii au cercetat locatia care functiona intr-un spatiu al Primariei, pazit de firma lui Remus Radoi si au gasit mai multe fete, dintre care majoritatea minore. Tinerele erau aduse din Moldova, apoi erau exploatate si sechestrate daca spuneau ca vor sa plece.

coral