News Flash:

Inscrierile la clasa pregatitoare si clasa I incep in 24 februarie

17 Februarie 2014
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
Luni, 24 februarie, incep inscrierile la clasa pregatitoare si clasa I-a.

De azi, 17 februarie, parintii pot consulta pe site-urile inspectoratelor circumscriptiile scolare si numarul de clase alocate fiecarei unitati de invatamant. Parintii viitorilor elevi trebuie sa completeze o cerere-tip la scoala la care doresc sa isi inscrie copilul sau online. Inscrierile se vor face in doua etape, iar listele cu cei acceptati de unitatea de invatamant vor fi publicate pe 11 aprilie.

In prima etapa de inscrieri, programata intre 24 februarie si 14 martie, parintii pot opta pentru scoala de circumscriptie, dar si pentru o alta unitate de invatamant, potrivit unui proiect al Ministerului Educatiei Nationale. Procesarea cererilor incepe in 17 martie.

A doua etapa de inscrieri se deruleaza intre 24 martie si 4 aprilie, iar listele cu elevii inscrisi vor fi afisate pe 11 aprilie.

La clasa pregatitoare se pot inscrie toti copiii care implinesc varsta de 6 ani pana pe data de 31 august 2014. Cei care implinesc aceasta varsta pana la sfarsitul anului se pot inscrie doar dupa o evaluare a nivelului de dezvoltare psihosomatica a copilului. Aceasta poate fi facuta intre 18 februarie si 12 martie. Copiii care au implinit varsta de 7 ani si care nu au parcurs clasa pregatitoare pot fi inscrisi direct in clasa I.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

clasa pregatitoare inscrieri elevii inscrisi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 23 queries | Mysql time :0.048069 (s)