News Flash:

Internet gratuit in autobuze, pentru prima data in judetul Cluj

22 Decembrie 2014
882 Vizualizari | 1 Comentarii
De astazi, calatorii din municipiul Turda vor avea posibilitatea sa se conecteze la internet wireless, in orice mijloc de transport al STP, indiferent de ruta pe care circula. Operatorul de transport introduce acest serviciu, in mod gratuit, Turda fiind al doilea oras din Romania (dupa Alba Iulia) unde se intampla acest lucru.

O perioada, in care sistemul va fi calibrat, accesul va fi gratuit pentru toti calatorii, fara a fi nevoie de adaugarea unui cod de access sau de introducerea altor date personale. In viitor, se vor putea conecta la internet posesorii de carduri de mobilitate urbana. Accesul la internet va fi in continuare gratuit dar se va face pe baza unui cod de acces ce poate fi obtinut in doua moduri: de la orice chiosc STP, sau online la prima accesare a serviciului STP WiFi, pe baza Codului Numeric Personal (CNP) al posesorului de card.

Va reamintim ca, alaturi de Alba Iulia, Turda detine unul dintre cele mai performante sisteme de transport public din Romania, multe dintre imbunatatirile realizate in ultimii ani, reprezentand premiere nationale. STP este compania de transport public care a reusit in ultimii ani sa creasca semnificativ calitatea serviciilor, aproape de toate standardele din Uniunea Europeana.

Clientii STP pot opta sa isi achizitioneze bilete de autobuz prin SMS, de la automatele de bilete din statii, de la chioscuri, de la agentii comerciali parteneri si de acum si prin sistemul mobilPay.

De altfel, STP a fost primul operator din Romania care a implementat sistemul de plata a biletelor prin SMS.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

turda stp internet stp wifi cnp
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 23 queries | Mysql time :0.054395 (s)