News Flash:

Ioan Aurel Pop obtine un nou mandat, dupa ce mediul universitar a inteles ca “manager” si “rector” nu sunt cuvinte sinonime

3 Martie 2016
839 Vizualizari | 1 Comentarii
Ioan Aurel Pop
Dupa cum prevedeam in urma cu o zi, acad. prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop a obtinut un nou mandat in functia de rector al UBB, dupa ce a obtinut nu mai putin de 71,69% dintre voturile exprimate in cursul zilei de ieri. Contracandidatii sai, prof. univ. dr. Ciprian Marcel Pop si conf. univ. dr. Gheorghe Fatacean au obtinut 244 de voturi (20,55%) , respectiv, 92 de voturi (7,76%), situandu-se mult sub procentul obtinut de Ioan Aurel Pop.

Victoria zdrobitoare a lui Ioan Aurel Pop nu vine ca o surpriza, acesta fiind castigatorul detasat al dezbaterii publice care a avut loc cu o zi inanintea alegerilor, zi in care s-a vazut, cu adevarat, cine intelege si poate reprezenta mai bine ideea de "rector" al unei universitari de renume precum este UBB.

Cu ocazia acelui eveniment, in timp ce contracandidatii sai incercau sa se depaseasca in date statistice si previziuni manageriale, Ioan Aurel Pop a tinut un discurs pur academic, axat, in mare, pe rolul de cercetare pe care UBB Cluj in ocupa in societate. In timp ce Pop si Fatacean discutau despre partea administrativa, laica, a functiei de rector, calculand majorari salariale si planuri de atragere a noi surse de finantare,  Ioan Aurel Pop amintea, subtil, ca "finantarea universitara nu trebuie sa fie un scop in sine ci un mijloc, pentru ca nu urmarim sa producem bani ci spirite".

 


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gheorghe fatacean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Marius  | #20079
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar!
Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time),
acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time,
la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii,
solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: proiect.online_2016@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3468 (s) | 32 queries | Mysql time :0.126446 (s)