News Flash:

Ioan Aurel Pop, rectorul UBB, a inaugurat Campusul Universitatii Babes-Bolyai de la Berlin

8 Martie 2015
1554 Vizualizari | 4 Comentarii
Ioan Aurel Pop
Rectorul Universitatii Babes-Bolyai, Acad. prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, a inaugurat miercuri, 4 martie 2015, Campusul UBB din cadrul Institutului de Diplomatie Culturala, de la Berlin. Evenimentul a avut loc in prezenta unui numeros public academic, diplomatic si politic, studenti si reprezentanti ai mass-mediei din capitala Germaniei.

Inaugurarea Campusului UBB la Berlin constituie un nou efort al conducerii Universitatii Babes-Bolyai de a dezvolta parteneriate internationale prin care, pe de o parte, sa asigure o calitate mai inalta procesului educational si cercetarii stiintifice, iar pe de alta parte, sa dezvolte o comunicare europeana si internationala extinsa. Totodata, prin aceasta apar noi programe integrative stiintifice si culturale cu parteneri europeni si globali, respectiv noi oportunitati pentru absolventii UBB.

In acest moment, Universitatea Babes-Bolyai deruleaza, deja, impreuna cu Institutul de Diplomatie Culturala, un program masteral de diplomatie culturala, iar prezenta Rectorului UBB, la acest eveniment, marcheaza extinderea programului spre nivel licenta, nivel doctoral, precum si in domeniul cercetarii stiintifice aplicate in relatii internationale, stiinte politice, studii europene, comunicare, business etc.

Rectorul UBB, Acad.prof.univ.dr. Ioan-Aurel Pop si prof.univ.dr. Vasile Puscas, directorul Institutului de Diplomatie Culturala al UBB, participa, in perioada 4-7 martie 2015, la Forumul Economic de la Berlin, ale carui teme principale vizeaza, in acest an,“Creative Economies, Sustainable Tourism & Foreign Investments”. In acest context, Rectorul UBB va sustine conferinta „History and Nation Branding – the Romanian Case”, in timp ce profesorul Vasile Puscas, fost negociator-sef al Romaniei cu UE (2000-2004) si ministru al Afacerilor Europene (2009),va vorbi despre „Nation Branding and Global Inter connectedness”.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ubb berlin universitatea babes-bolyai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.056059 (s)