Despartirea dintre Ioana si Alexandru a socat intreaga tara, fiindca erau un cuplu sudat si extrem de iubit.

Ioana Ginghina a vorbit despre o noua relatie. insa Ioana este o femeie puternica, care nu se lasa doborata, si este pregatita sa intalneasca o alta mare iubire, care s-o faca fericita.

Actrita este un exemplu de femeie hotarata, care nu se lasa doborata asa usor, si vede fiecare lucru ca pe o incercare a vietii sau o provocare. A vorbit deschis despre aceasta perioada si despre urmatoarea etapa din viata ei.

Ioana Ginghina a vorbit despre o noua relatie

„Nu stiu daca acum sunt pregatita sa ma reindragostesc neaparat, dar sa stii ca imi doresc sa vina printul meu pe cal alb. Eu intotdeauna am fost asa…. Daca mi-ai cunoaste familia ai vedea ca avem o naivitate care ne curge prin sange. Si niciodata nu am luat lucrurile foarte in tragic.

Poate a fost un avantaj… si cand am pierdut sarcina, acum ceva timp, cand eram cu Alexandru eram la fel. Totdeauna trebuie sa vina ceva bun, o fericire dupa o perioada proasta. Si probabil o sa vina si printul pe cal alb si vom trai fericiti pana la adanci batraneti” a declarat Ioana pentru click.ro.
Ioana Ginghina nu il mai vrea pe Papadopol

„Merg la psiholog pentru mine, pentru ca nu vreau, la un moment dat, sa intru intr-o alta relatie si sa imi vars nervii pe persoana respectiva. Vara asta imi doresc sa fiu singura, sa imi adun gandurile. Vreau sa am timp pentru mine, pentru ca inainte ma puneam pe ultimul loc.

Voi merge cu Ruxandra acasa la parintii mei, vreau sa ajungem la festivaluri prin tara, dar si in Grecia. Distractia pentru mine nu inseamna in cluburi, ci sa merg in locuri care ii plac fiicei mele, in care se simte bine si sa fiu inconjurata de oameni dragi, cu care sa socializez”, a spus Ioana Ginghina.

coral