Ioana Ginghina priveste catre trecutul sau sentimental cu zambetul pe buze. Despartirea de Alexandru Papadopol a fost un soc, este adevarat, insa Ioana demonstreza, prin tot ceea ce scrie pe blogul personal ca este o femeie puternica.

Ioana a mers la parintii sai, la Sibiu, si scrie ca numai alaturi de mama si tatal tau te poti ”vindeca”. Ranile sentimentale se inchid greu, este foarte adevarat, dar Ioana transmite un mesaj elocvent catre Alexandru Papadopol. Reintalnirea cu parintii si prietenii a insemnat ”un strop de Fericire”.

„Unde poti sa te vindeci mai bine decat la mama si la tata in brate. Parintii sunt cei care iti spun sincer ca esti cea mai minunata fiinta de pe pamant si pe ei chiar ii crezi. La Sibiu am nimerit perfect intr-o perioada de festival. Tot acasa m-am reintalnit cu prietenii din copilarie, cu colegii de liceu cu toata adolescenta mea, lucru care m-a facut sa capat un vibe, o stare proaspata, un zambet permanent pe buze si… un strop de Fericire. Da, parca nu ma mai intalnisem de mult cu Fericirea”, a scris Ioana Ginghina pe blog.

”Nu e chiar asa de rau sa fii singura”

Ioana are si puterea de a face ”haz de necaz”, cum se spune. Are ”control total” asupra televizorului, se poate uita ore in sir si… mananca chestii nesanatoase.

„Apoi m-am intors acasa, fara Ruxi, ea a ramas la Sibiu sa faca o scoala de vara si, m-am trezit pentru prima data singura in casa… poate parea ciudat, insa o sa fiu sincera cu voi si o sã va spun ca nu e chiar asa de rau sa fii singura. Am control total asupra televizorului. Ma pot uita ore in sir, mancand chestii nesanatoase”, scrie actrita.

Iar ”lovitura de gratie” vine abia pe final. Ioana Ginghina marturiseste ca doarme intr-un pat de doua persoane, mare, si a realizat ca… ”este fantastic” fiindca ”nu ma mai inghesuie nimeni”.

”Dorm intr-un pat mare de doua persoane… singura. Este fantastic, nu ma mai inghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonala, daca vreau. A si era sa uit asta. Am mai mult loc in dressing, deci pot sa-mi cumpar haine caci nimeni nu va sti cate mi-am luat si cat au costat. Da, chiar ca m-am hotarat sa traiesc clipa si sa ma bucur de faptul ca sunt libera”, a scris Ioana Ginghina pe blogul sau.

coral