Actorii Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au divortat la notar miercuri, 19 iunie, dupa 12 ani de casnicie. Cei doi au impreuna o fetita, pe Ruxandra, care in present locuieste cu mama ei. La o zi dupa ce au semnat actele, vedeta a recunoscut ca fostul sot i-a aruncat cuvinte grele.

In cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Ioana Ginghina povesteste cum Ruxi, fiica ei si a lui Alexandru Papadopol, ajunsese la concluzia ca mai bine ar divorta. „El a zis tot soiul de vorbe. Au fost spuse vorbe grele si mie si Ruxandrei”, a spus Ioana Ginghina pentru Star Magazin, Antena Stars.

„Am fost astazi la notar si am divortat de comun acord. Toate discutiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comuna a Ruxandrei. Intr-adevar, a durat doua ore sa discutam programul de vizitare a fiicei noastre si toate celelalte conditii ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Craciunul, Pastele si vacantele. In privinta pensiei alimentare, am stabilit o suma generoasa. Tatal ei o va sprijini si de acum incolo foarte mult. Nu am putut face partajul bunurilor comune tot in cadrul acestei intalniri, intrucat nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o impreuna, printre care si intabularea (…)”, a fost o parte din mesajul Ioanei Ginghina, la scurt timp dupa ce a divortat de sotul ei.

coral