La scurt timp dupa ce a confirmat divortul de actorul Alex Papadopol, Ioana Ginghina a onorat cu prezenta la o petrecere mondena unde toata lumea a observat cat de mult si-a pus amprenta asupra ei aceasta despartire dureroasa.

Dupa 12 ani de mariaj, timp in care nimic nu prevestea ca ceva rau s-ar intampla cu relatia lor, Ioana Ginghina a anuntat despartirea de actorul Alex Papadopol printr-un text publicat pe blogul ei, insa fara sa ofere prea multe detalii.

”Cumva, desi eram un om destul de recunoscator, a trebuit sa primesc o lectie destul de dura, ca sa invat sa ma bucur de lucrurile marunte. (…) Cumva e clar ca am gresit si la forma, si la fond, insa e frustrant ca inca nu stii ce trebuia sa faci (nu ca asta mai conteaza), pe ce drum sa o apuci acum. Si atunci, in aceasta lume noua, nesigura, o iei incet, cu pasi marunti si incepi sa te bucuri de lucrurile marunte. Incepi sa te bucuri ca ai dormit fara intrerupere 6 ore, ca ai reusit sa iesi din casa si sa zambesti fara sa te prefaci, ca Frica, azi, parca nu ti-a mai dat tarcoale”.

Ulterior a completat aceasta veste trista: ”Nu e totul roz, dar ma abtin de la orice comentariu”, a precizat vedeta pentru libertatea.ro.

Apropiatii celor doi au declarat insa ca despartirea a fost una destul de agitata, la domiciliul celor doi venind inclusiv politia, din motive ramase inca necunoscute.

Iata ca aseara, peste toate astea, Ioana Ginghina a participat la petrecerea revistei Viva!.

Chiar daca in poze ea a fisat un zambet larg, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, martorii evenimentului sustin ca in restul timpului petrecut acolo s-a putut citi pe fata ei durerea despartirii.

coral