News Flash:

Iohannis nu e de acord cu privilegiile din Statutul alesilor: Presiune pe bugete, cheltuieli excesive!

23 Octombrie 2015
754 Vizualizari | 1 Comentarii
Klaus Iohannis
Presedintele Klaus Iohannis a cerut presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului reexaminarea Legii pentru modificarea art. 45 din Legea nr.96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor.

Astfel, seful statului a retrimis Parlamentului, vineri, legea in cauza, aratand ca prin aceasta se pune presiune pe bugete si se fac cheltuieli excesive.

Legea trimisa la reexaminare de catre Klaus Iohannis arata ca alin. (2) al art. 45 al legii, care prevede ca "deputatii si senatorii pot beneficia de autoturism pentru desfasurarea activitatilor legate de exercitarea mandatului", este abrogat.

In plus, actul normativ trimis spre promulgare modifica alin. (3) al art. 45: "Deputatii si senatorii beneficiaza, pentru desfasurarea activitatilor legate de exercitarea mandatului, de o suma forfetara al carei cuantum este stabilit prin hotarare a birourilor permanente, in functie de resursele bugetare ale celor doua Camere, pentru acoperirea cheltuielilor de transport din circumscriptie, pe baza de declaratie pe propria raspundere, care reprezinta document justificativ", se arata in comunicat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parlamentului legea cheltuieli excesive klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Lavinia  | #16932
Bani pe net! Cautam persoane serioase si care doresc sa castige bani pe net, part-time, la domiciliu. Cerem cunostinte elementare de lucru cu calculatorul, de navigare online, de folosire a emailului si a documentelor word si pdf. Oferim imediat contract de comision si toata instruirea necesara, gratuit. Numai cei foarte seriosi sunt asteătati sa ceara detalii la adresa de email: laviniasavin596@yahoo.ro
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1010 (s) | 22 queries | Mysql time :0.012539 (s)