News Flash:

Ionel Ganea a pierdut procesul cu jurnalistii care i-au publicat clauza de reziliere a contractului de antrenor la U Cluj

7 Mai 2015
1741 Vizualizari | 6 Comentarii
Ionel Ganea
Magistratii Tribunalului Cluj au respins marti actiunea de solicitare de daune morale din partea fostului antrenor al echipei U Cluj, Ionel Ganea, pentru publicarea clauzei de reziliere a contractului, de catre publicatiile Fanatik si Stiri de Sport

Ganea a chemat in judecata, in urma cu un an, editorii unor publicatii de sport, Agentia Respect, Publimedia International si Fanatik Media si pe jurnalistii Vlad Macicasan si Roxana Branisteanu, carora le-a cerut despagubiri morale in valoare de cate 50.000 de euro, respectiv jurnalistilor doar un euro, pentru publicarea clauzei de reziliere cu echipa U Cluj.

Vezi mai jos solutia instantei:

Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale pasive, invocata de parata SC FANATIK MEDIA S.R.L. Respinge actiunea formulata de reclamantul GANEA VIOREL IOAN, impotriva paratilor AGENTIA RESPECT SRL, SC PUBLIMEDIA INTERNATIONAL S.A. prin lichidator, VLAD MACICASAN, ROXANA BRANISTEANU, F.C. UNIVERSITATEA CLUJ S.A. prin adminsitrator, S.C. FANATIK MEDIA SRL.

Obliga reclamantul sa plateasca paratei S.C. FANATIK MEDIA S.R.L. 2500 lei, cheltuieli de judecata. Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare. Calea de atac se depune la Tribunalul Cluj. Pronuntata in sedinta publica din data de 5 mai 2015..
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

u cluj ionel ganea reziliere ganea vlad macicasan roxana branisteanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 34 queries | Mysql time :0.059942 (s)