News Flash:

Irakul propune deschiderea unei linii aeriene directe cu Romania

31 Iulie 2015
919 Vizualizari | 1 Comentarii
avion 1
Oficialii irakienii sunt interesati de identificarea unor noi modalitati de cooperare cu Romania in domeniul industriei de aparare si importului de cereale, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei, Comertului si Turismului (MECT).

Sorin Encutescu
, secretar de stat in MECT, a discutat cu noul ambasador al Irakului la Bucuresti, Hussain Sinjari, si Lubna Khaleel Ibraheem, secretar adjunct.

Hussain Sinjari si-a exprimat interesul pentru identificarea unor noi modalitati de cooperare in domeniul industriei de aparare si a propus organizarea deplasarii unei delegatii romane in Irak pentru a discuta cu oficialii tarii gazda nevoile destinate apararii suveranitatii si integritatii teritoriului irakian.

Ambasadorul Hussain Sinjari a exprimat, totodata, speranta intensificarii schimbului de delegatii si de turisti, in special tineri, care sa cunoasca Romania si eventual sa urmeze cursurile unor institutii de invatamant romanesc.

Oficialul irakian a evidentiat contributia pe care ar avea-o deschiderea unei linii aeriene directe intre Romania si Irak la intensificarea schimburilor economice dintre cele doua state.

Printre alte aspecte referitoare la relatiile de cooperare, ambasadorul Hussain Sinjari si-a manifestat interesul pentru cooperare in domeniul agricol, in special in legatura cu cresterea cantitatii de cereale pe care Irakul poate sa o importe din tara noastra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mect hussain sinjari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2184 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023360 (s)