Irina Loghin a atras toate privirile, in cadrul emisiunii de la Antena 1. Artisti iubiti de marele public si sportivi de talie mondiala s-au ascuns joi seara in spatele unor masti spectaculoase, in cea de-a sasea editie a show-ului Scena misterelor, prezentata de Dan Negru, alaturi de Romica Tociu.

Antonia, Irina Loghin, Gabriel Cotabita, Ozana Barabancea, multipla campioana olimpica Elisabeta Lipa si campionul la kickboxing Ionut Pitbull Atodiresei s-au deghizat in personaje celebre pe care cele zece vedete din platou – Pepe, Diana Munteanu, Oana Roman, Cosmin Selesi, nea Marin Barbu, Dorian Popa, Rona Hartner, Raluka, Dima Trofim si Andrei Duban -, impartite in doua tabere, a Galacticilor si a Starurilor, au trebuit sa le ghiceasca.

Intr-un decor care amintea de Egiptul Antic, Gabriel Cotabita a intruchipat o mumie. A fost de-ajuns sa rosteasca un singur cuvant, ca toate vedetele din platou i-au recunoscut vocea inconfundabila. Ajutor de masca a fost cunoscuta actrita Cezara Dafinescu.

Celebra interpreta de muzica populara Irina Loghin l-a intruchipat la Scena misterelor pe Captain Hook, din povestea lui Peter Pan. Unul dintre cei care au recunoscut-o din prima a fost Cosmin Selesi. ”Cate prajituri am mancat eu de la doamna Irina Loghin, cand eram prichindel, n-o sa uit in vecii vecilor”, isi aminteste acesta.

Multipla campioana olimpica Elisabeta Lipa, presedinta Federatiei Romane de Canotaj, sportiva declarata cea mai buna canotoare a secolului, in anul 2000, de catre Federatia Internationala de Canotaj, a fost joi seara, la Scena misterelor, Optimus Prime, extraterestrul din seria Transformers. ”Am rezistat eroic in acest costum. Si v-am dat si indicii: cinci cercuri olimpice. Nu m-a recunoscut nici Pepe, vecinul meu”, a spus Elisabeta Lipa, la demascare.

coral