Irina Rimes este o artista de succes, insa la capitolul sentimental nu sta deloc bine. Dupa un mariaj esuat, vedeta a avut o relatie cu chitaristul trupei sale, Cristi Comaroni. Insa, din pacate pentru cei doi, a sosit si momentul in care drumurile – nu neaparat in plan muzical – s-au despartit.

Irina Rimes si iubitul chitarist au fost surprinsi de paparazzi in vara trecuta, numai ca au preferat sa fie cat mai discreti in ceea ce priveste latura sentimentala a relatiei lor. Curiozitatea fanilor a fost si ramane la cote maxime, in ceea ce o priveste pe frumoasa Irina Rimes, iar acum se pare ca vedeta este – din nou – singura.

Ultima piesa lansata de Irina poarta un titlu sugestiv: ”Nu stii tu sa fii barbat!” Irina a marturisit ca piesa este ceva mai veche, insa nu a dorit sa o lansese la vremea respectiva pentru ca partenerul ei sa nu se simta, cumva, lezat.

”E o piesa mai veche, dar nu am lansat-o la acel moment pentru ca eram intr-o relatie. M-am gandit la omul de langa mine. Poate ar fi auzit versurile si stiind ca imi cant viata, ar fi suferit”, a marturisit Irina Rimes.

„Il cunosc, este foarte talentat si il felicit. Este un chitarist foarte talentat. Dupa cum se pare cam da, sunt la inceput de drum si le uram de altfel numai bine in relatie, domnule chitarist sa o faci fericita!”, a spus, la un moment dat, Mircea Eremia.

Irina Rimes, interviu exploziv despre fostii barbati din viata ei

Irina Rimes considera ca, intr-o relatie este bine sa existe gelozie, insa doar in doze mici, pentru ca in caz contrar, iubirea se transforma intr-una toxica si nu va duce catre ceva bun. Intrebata daca care e cea mai urata parte in situatia in care ti se face dor de cineva, artista a vorbit pe larg despre acest sentiment pe care l-a trait de multe ori.

“Un dram de gelozie e ok. Da, pentru ca, in general, gelozia arata ca omului de langa ii pasa de tine si ce faci; daca il tradezi, daca nu il tradezi. Daca nu exista niciun fel de gelozie inseamna ca nu exista acel sentiment de posesiune, interes si daca nu exista interes, nu exista nici dragoste. Chiar si din respect exista interes, dar aminte din dragoste. Noua, femeilor, ne cam place sa fim intrebate: «Ce ai facut?», «Pe unde ai fost?», «Dar de ce ai zambit nu stiu ce?». Adica, da, nu ar trebui sa existe excesiv, ca atunci duce la o ruptura. E chiar dragut sa existe putin.

Depinde ce fel de dor ai: poate sa iti fie dor de persoana iubita, ca e plecata undeva, poate sa iti fie dor de o persoana pe care nu o mai ai in viata ta si pe care nu o vei mai avea, poate sa iti fie dor de o persoana pe care o ai in viata ta, dar nu in felul pe care ti-o doresti – si cred ca asta e cel mai dureros: cand stii ca poti avea ceva, dar, de fapt, nu poti.

coral