Irina Tanase, iubita fostului lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea si-a mangaiat burtica dupa ce a iesit din cabinetul avocatului, Flavia Teodosiu. Acesta a fost insotita de fiul lui Dragnea, Valentin.

Iubita lui Dragnea, Irina Tanase este insarcinata?

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea are gesturi de graviduta. Zilele trecute a fost surprinsa de cancan.ro in momentul in care parasea cabinetul de avocatura al Flaviei Teodosiu, cea care il reprezinta pe fostul lider PSD. Iubita lui Dragnea era insotita de fiul acestuia, Valentin.

Irina Tanase a purtat o rochie roz pal, cu buline, lunga care ii punea in valoare forma de invidiat si la un moment dat, si-a mangaiat burtica ducand-ne cu gandul la faptul ca ar putea avea in pantece un copil. In drumul spre autoturism, Irina a tinut tot timpul mana stanga pe abdomen. Insa apropiatii cuplului demonteaza speculatiile pe aceasta tema si vin cu argumente.

Apropiatii familiei Dragnea spun ca este exclusa varianta unei sarcini si asta pentru ca, Irina Tanase a suferit in cursul lunii martie o interventie chirurgicala care nu i-ar fi permis, sub nicio forma, sa ramana insarcinata. Totodata, in momentul in care si-a revenit complet, liderul PSD a avut la randul lui probleme medicale. Acest lucru s-a intamplat in luna aprilie. Asadar, matematic este exclus ca iubita lui Dragnea sa fie insarcinata.

Irina si Liviu Dragnea se pregateau de casatorie

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea si iubita sa, Irina Tanase urmau sa faca nunta anul acesta, dar din pacate planurile le-au fost date peste cap dupa ce Dragnea a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare, in dosarul angajarilor fictive din judetul Teleorman. Fostul sef PSD executa pedeapsa la Penitenciarul Rahova.

Dragnea (56 de ani) a cunoscut-o pe iubita cu 31 de ani mai tanara, Irina (25 ani) pe cand aceasta era secretara sa. Relatia celor doi dureaza de 4 ani si logodna cu politicianul a avut loc in anul 2016. Liviu Dragnea a stiu sa tina departe de ochii presei relatia de iubire si s-a ferit sa vorbeasca despre sentimentele pe care le are pentru tanara, Irina Alexandra Tanase.

coral