Norii negri s-au mai risipit din jurul Ioanei Ginghina, dupa ce s-a aflat ca relatia ei cu Alexandru Papadopol s-a incheiat, ea fiind si cea mai afectata din toate declaratiile facute pana acum. Actrita s-a resemnat cu situatia si spune ca este pregatita sa intalneasca un alt barbat.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au fost impreuna timp de 12 ani, iar anuntul despartirii lor a luat prin surprindere multa lume, mai ales ca-i vedea ca un cuplu perfect.

Ioana Ginghina incearca sa isi pastreze energia pozitiva, chiar daca perioada prin care trece este una foarte dificila din punct de vedere sentimental. Dar o are alaturi de Ruxandra, iar ”copilul” perfect ii da puterea de a merge mai departe si de a privi, cu incredere, catre viitorul apropiat.

”Ne-am luat deja vacanta in Grecia, pentru ca incerc sa nu-i schimb obiceiurile ca sa nu simta vreo mare schimbare deocamdata. Cumva am zis sa tin aceleasi ritualuri pe care le avea, iar noi mergeam in fiecare an acolo. Dupa aia, ne-am gandit sa plecam sa vizitam Sri Lanka pentru ca am auzit atatea despre, e pe lista noastra. Acum imi doresc sa calatoresc. Ma redescopar, merg si la psiholog. Conteaza sa te simti bine”, a declarat Ioana pentru click.ro.

De asemenea, recunoaste ca este pregatita sa intalneasca un alt barbat care s-o faca fericita, un ”print pe cal alb”, cum il numeste ea.

”Nu stiu daca acum sunt pregatita sa ma reindragostesc neaparat, dar sa stii ca imi doresc sa vina printul meu pe cal alb. Eu intotdeauna am fost asa…. Daca mi-ai cunoaste familia ai vedea ca avem o naivitate care ne curge prin sange. Si niciodata nu am luat lucrurile foarte in tragic. Poate a fost un avantaj… si cand am pierdut sarcina, acum ceva timp, cand eram cu Alexandru eram la fel. Totdeauna trebuie sa vina ceva bun, o fericire dupa o perioada proasta. Si probabil o sa vina si printul pe cal alb si vom trai fericiti pana la adanci batraneti”, a declarat Ioana intr-un interviu acordat clikc.ro.

coral