News Flash:

Italian cu afaceri in Floresti, condamnat pentru evaziune fiscala. Deducea in mod ilegal TVA-ul

4 Noiembrie 2016
991 Vizualizari | 0 Comentarii
Italian condamnat pentru evaziune fiscala

Magistratii Tribunalului Cluj au decis in cursul zilei de ieri condamnarea unui cetatean italian, patron de firma de transport de marfa, la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru evaziune fiscala.

Lega Flavio a primit un termen de incercare de trei ani si sase luni, avand sa plateasca Statului Roman, reprezentat in proces de catre AJFP Cluj, suma de 100.735,43 lei, drept despagubiri civile, in solidar cu  partea responsabila civilmente S.C. Lega Flavio Traffic SRL Floresti, jud. Cluj , prin lichidator judiciar Phoenix Omega IPURL Cluj-Napoca.

Italianul a fost gasit vinovat de o evaziune fiscala de  90.186,43 lei, reprezentand taxa TVA dedusa in mod nelegal, iar 10.549 lei reprezentand impozitul pe profit datorat bugetului general consolidat al statului. Hotararea primei instante nu este definitiva, putand fi atacata cu apel in termen de 10 zile.

Chiar daca hotararea de condamnare va ramane definitiva, este putin probabil ca Statul roman sa mai recupereze prejudiciul cauzat de italian, pe rolul Tribunalului Cluj existand deja un proces prin care societatea acestuia, S.C. Lega Flavio Traffic SRL Floresti, a fost bagata in faliment, pe lista creditorilor care-si asteapta banii figurand mai multe persoane juridice romane sau italiene, precum si persoane fizice.

Sabin Ripan

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lega flavio evaziune fiscala floresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1914 (s) | 33 queries | Mysql time :0.068499 (s)