News Flash:

Iti plac ouale prajite? Ce greseli trebuie sa eviti

11 Octombrie 2015
1757 Vizualizari | 3 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7205 RON (-0.0018)
USD: 4.1484 RON (+0.0029)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ou prajit
Oul este un aliment de baza al micului dejun, fiind plin de nutrienti esentiali. Ouale se gatesc in doar cateva minute, dar chiar si asa, se fac multe greseli in prepararea lor termica. Una dintre cele mai comune greseli in "manevrarea" oualor o constituie duritatea cu care le spargem. Ele au o coaja fragila care nu necesita o mare forta atunci cand trebuie sparta.

In continuare, pentru a evita imprastierea galbenusului prea devreme, oul trebuie pus in tigaie cat mai aproape de aceasta si nu aruncat de sus. Ouale capata o crusta cand sunt la prajit, deoarece sunt gatite la o temperatura prea ridicata. Si ca un ultim sfat, trebuie folosita o tigaie care nu este lipicioasa, pentru a evita ca oul sa se lipeasca de ea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oul aliment nutrienti esentiali manevrarea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014457 (s)