Iulia Albu o ataca dur pe Carmen Dan, dupa ce doamnele politicii romanesti s-au prezentat in tinute mai putin adecvate la ceremonia de inaugurare a presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene de la Ateneul Roman.

Ministrul MAI a fost aspru criticata de catre Iulia Albu, care nu intelege cum a putut sa greseasca atat de mult „cineva in postura” lui Carmen Dan, care pe langa faptul ca  „e lipsita de orice fel de inspiratie, total nepotrivita ca textura in raport cu sezonul”, mai este si  „o tinuta care nu o avantajeaza absolut deloc.”

Iulia Albu o face praf pe Carmen Dan

Cea mai temuta designerita, Iulia Albu, o face praf pe Carmen Dan: „Nu inteleg cum cineva in postura lui Carmen Dan ar purta o tinuta, pe langa faptul ca e lipsita de orice fel de inspiratie, total nepotrivita ca textura in raport cu sezonul. O tinuta care nu o avantajeaza absolut deloc. Cu siguranta ca ar fi putut sa faca o alta alegere, iar coafura ar fi putut sa fie mult mai reusita decat aceasta coafura – catalog salon Igiena 1980. Si cu siguranta ca doamna Carmen Dan isi si permite acest lucru.

Niciodata nu iti arati decolteul in asemenea geometrii daca nu ai o silueta silfida si niciodata nu iti arati doar jumatate din brat in contextul in care bratele tale nu sunt tonifiate. Nu trebuie sa ne prefacem ca un om politic ar trebui sa mearga de cinci ori pe saptamana la sala, sa arate ca un manechin, insa nici nu putem cadea intr-un penibil grotesc imbracand tinute ce ar „sade” mai bine pe o taraba din Obor decat in Ateneul Roman”, a declarat Iulia Albu pentru Libertatea.

La adresa Vioricai Dancila, Iulia Albu a avut cuvinte de lauda! Designerul considera ca premierul Romaniei s-a imbracat adecvat evenimentului, iar Corina Cretu, la randul ei, a fost de asemenea laudata de temuta Iulia Albu: „Corina Cretu a avut o aparitie decenta pentru plen, nu neaparat pentru Ateneu, dar bine ca macar nu a exagerat cu detaliile, pentru ca este evident faptul ca nu le stapaneste. Si ar putea fi corecta alegerea unei posete rosii la o tinuta all black, gafa este insa evidenta, mai ales in contextul in care geanta nu este una de seara, iar tinuta este una office. As putea plusa spunand ca bratara neagra, indiferent daca tine sau nu doliu dupa cineva, este complet nepotrivita in acest context, iar incaltamintea putea fi ceva mult mai interesant”, a mai spus fosta vedeta a Kanal D.

coral