Iuliana Luciu si Margherita de la Clejani au petrecut noaptea in sectia de politie. Aflate in cursa pentru cei 30 de mii de euro, vedetele noastre au ajuns sa stea peste noapte in sediul politiei dintr-un oras din Sri Lanka.

„Am strans 20 de politisti in jurul nostru. Am dormit in camera generalului. Ne-au adus mancare, a fost cald, a fost bine”, au spus fetele la Antena 1.

Iuliana Luciu si Margherita au fost eliminate de la Asia Express. Se pare ca cele doua concurente nu au facut fata competitiei din Sri Lanka si India. Ele au fost surprinse pe aeroportul din Bucuresti, destul de obosite, nemachiate, potrivit Click.

Filmarile pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventura difuzat in Romania, au loc anul acesta in Sri Lanka si India. 9 perechi de vedete sunt hotarate sa strabata Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro si pentru a trai experienta vietii lor. Fiecare pereche are la dispozitie un Euro pe zi si trebui sa isi gaseasca singuri mancare, cazare si transport.

coral