În ultimul weekend din luna august, s-a desfășurat a IV-a ediție a “Târgului vechi” din satul Dârja, comuna Panticeu, județul Cluj. Evenimentul este organizat de 4 ani de asociația JCI Cluj (Junior Chambers International), Dârja Hub și Asociația Culturală Iuliu Hațieganu Dârja cu scopul de a transmite valorile satului românesc către următoarele generații. 

La fel ca în fiecare an, Târgul vechi de la Dârja a reunit zeci de săteni, dar și tineri clujeni care au avut dorința de a sprijini acest eveniment încă de la prima ediție. Sătenii din Dârja sprijiniți de câțiva oameni cu suflet mare din Panticeu, împreună cu voluntarii au participat activ la organizarea târgului. 

În cadrul zilei de sâmbătă sătenii s-au bucurat de un spectacol folcloric susținut de echipa de dansuri “Dor de Panticeu” a școlii gimnaziale I.Hațieganu din Panticeu și “Muguri de Așchileu” împreună cu taraful Lia Pop și solista Iulia Merca. De asemenea participanții au avut ocazia de a cumpăra produse bio de la producătorii locali și produse tradiționale. 

Una dintre misiunile JCI (Junior Chambers International) este de a crea schimbări pozitive în societate. Și de această dată voluntarii JCI Cluj (Junior Chambers International) au dat o mână de ajutor sătenilor și au contribuit la inaugurarea Centrului Cultural "Iuliu Hațieganu". 

Dârja este satul natal al profesorului Iuliu Hațieganu, întemeietorul învățământului medical clujean, al parcului sportiv și al clubului U Cluj. 

JCI Cluj (Junior Chambers International) este o organizație neguvernamentală formată din tineri antreprenori și specialiști în diverse domenii, care își doresc să producă o schimbare pozitivă în jurul lor. Organizația se implică în proiecte de antreprenoriat și sociale printre care SALT (Susținem Antreprenori și Lideri Tineri), Food Waste Combat, Ride2Work, Serile JCI, Innovate Networking. 

coral