Jeni Nicolau nu a avut parte de cea mai fericită viață. Îndrăgita actriță s-a tot lovit de diverse momente dificile, iar asta în pofida faptului că, în fața publicului, este mereu cu zâmbetul pe buze. Și de parcă nu avea deja destule probleme, artista a fost la un pas de moarte din cauza unei diete aparent banale.

Viața lui Jeni Nicolau a fost marcată de mai multe cumpene. În copilărie, a trebuit să tragă de pe o zi la alta din cauza sărăciei. A aflat apoi că nu poate face copii și că suferă de niște probleme serioase de sănătate. Unul dintre efectele acestor probleme de sănătate au fost kilogramele în plus, care i-au dat mari bătăi de cap.

Jeni Nicolau, la un pas de moarte din cauza unei diete

Recent, Jeni Nicolau a mărturisit că, în căutarea ei pentru a slăbi cât mai multe kilograme, a apelat la o cură de slăbit așa-zis „minune”, care n-a făcut însă decât să o bage în spital.

„Într-o perioadă aveam peste 30 de kilograme în plus şi consideram că nu mai am pentru cine să mai slăbesc. Dacă nu îmi luam un antrenator de fitness care să mă ajute, puteam să îmi pierd viaţa”, a povestit Jeni Nicolau.

Vedeta a adăugat că, pe parcursul acestei diete, a luat niște medicamente, iar această combinație aproape că i-a fost fatală.

„Pentru că am luat o cură de slăbire de la cineva, în primele trei zile nu am mâncat nimic, apoi am mâncat celebra supă de varză, iar următoarele trei zile am luat nişte medicamente şi am ajuns direct în spital”, a mai spus actrița.

Într-un final, Jeni Nicolau a reușit să slăbească 25 de kilograme, cu o dietă sănătoasă și echlibrată.

coral