News Flash:

Joi este ultima zi in care cei fara buletin de Cluj se mai pot inscrie in Registrul electoral pentru a vota la parlamentare

24 Octombrie 2016
749 Vizualizari | 0 Comentarii
Ultima zi pentru depunerea cererii de inscriere in Registrul electoral

Primaria Cluj-Napoca anunta persoanele cu drept de vot, care si-au stabilit resedinta in Cluj-Napoca si doresc sa-si exercite dreptul de vot la alegerile parlamentare din data de 11.12.2016 in municipiul Cluj-Napoca,  sa solicite inscrierea in Registrul electoral cu adresa de resedinta.

Solicitarea are ca temei legal art 42 alin.(1) din Legea nr 208/2015, modificata  si consta in completarea unei cereri tip- modelul cererii tip se gaseste  pe site-ul institutiei la sectiunea „Evidenta populatiei", subsectiunile Evidenta populatiei- cereri tip- la care se anexeaza o copie a actului de identitatea si a dovezii de resedinta; toate acestea se depun la Directia de Evidenta a persoanelor, situata pe Calea Motilor nr.5- Cluj-Napoca cam. 10, sau pot fi transmise prin posta pe adresa anterior mentionata.

Potrivit reprezentantilor primariei, termenul limita pentru depunerea cererii este data de 27.10.2016.

De asemenea, Primaria municipiului Cluj-Napoca, prin Direcţia de Evidenţa a Persoanelor, invita cetaţenii domiciliaţi in municipiu si in celelalte unitati administrativ teritoriale arondate pe linie de evidenţa  a persoanelor  la  municipiul Cluj-Napoca,ale caror acte de identitate au expirat sau sunt in prag de expirare, sa se prezinte pe str. Motilor nr.5, la sediul Directiei pentru preschimbarea lor.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vot alegeri parlamentare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0965 (s) | 22 queries | Mysql time :0.036759 (s)