Celebrul cantaret Jorge si-a impacat sotia dupa telenovela cu Miss Romania, de la emisiunea ”Ferma”!  Dupa ceau aparut imagini incendiare cu artistul si Ioana Filimon, la malul marii, in vacanta de Paste, iata ca acum avem dovada ca Jorge a reusit sa-i clarifice sotiei sale intreaga situatie in care a fost surprins.

Jorge, pe numele din buletin George Papagheorghe, a devenit tinta unor replici acide dupa ce a fost filmat dezbracat in cada cu Ioana Filimon in timpul show-ului “Ferma”. Cei doi au facut baie impreuna si s-au atins fara rezerve, ba chiar Ioana l-a spalat pe artist pe cap in timp ce Jorge isi tinea capul sprijinit… intre picioarele brunetei.

Scena fierbinte si lipsita de inhibitii dintre Ioana Filimon si Jorge a nascut insa si multe suspiciuni. Colac peste pupaza, dupa ce au iesit din emisiunea de la PRO TV, au fost intalniti pe malul marii, in faimosul club LOFT, in timp ce se distrau pe cinste.

Unde mai pui ca la masa nu se aflau nici sotia lui Jorge si nici iubitul Ioanei. Atunci, cei doi au dat frau liber distractiei si dansurilor fara sa le pese ca ar putea da de banuit partenerilor lor de viata. Ei bine, acum, la mai bine de o luna de la mica escapada, avem dovada ca Jorge si-a impacat sotia.

Nimic nu le-a zdruncinat relatia

Jorge si sotia au fost surpinsi in parcarea unui mall din Capitala. Cei doi au mers sa faca diverse cumparaturi. Jorge era imbracat casual, intr-o tinuta all-black, iar Ramona Prodea a optat pentru o tinuta formata dintr-o pereche de pantaloni albi, o bluza cu nasturi, in aceeasi nuanta, pantofi cu imprimeu de leopard si o geanta chic.

Cei doi erau nerabdatori sa colinde magazinele si nimic nu parea sa le fi ”zdruncinat” relatia.

Jorge si Ramona s-au casatorit in 2013

In 2013, cantaretul s-a recasatorit cu Ramona Prodea. Sotii Papagheorghe s-au cunoscut la teatru: el era pe scena, iar ea venise sa isi astepte o prietena, aflata si ea la repetitiile aceleiasi piese. Ulterior s-au revazut, dupa o lunga perioada de timp, la o intalnire de afaceri. Si de atunci au fost de nedespartit. Jorge are o fetita din casnicia cu Alina Laufer, de care a divortat in 2012. La randul ei, Ramona Prodea are o fata dintr-o relatie anterioara. Iar pe 28 martie 2017, actuala sotie a artistului i-a daruit acestuia un baietel.

coral