Consiliul Județean Cluj, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj, participă în perioada 1-3 martie 2019, la Târgul de Turism Vacanța ce are loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. Astfel, prin această primă participare la Târgul de Turism Vacanța, ne propunem promovarea județului Cluj ca destinație turistică complexă în rândul operatorilor din turism și a publicului general din capitala Banatului.

În cadrul standului, patrimoniul istoric, arhitectural, natural și etnografic din județul Cluj va fi pus în valoare prin diverse metode de promovare utilizate cu scopul de a aduce în fața potențialului turist toate fațetele culturale, artistice și dinamice ale acestei destinații polivalente. Nu în ultimul rând, toți cei interesați să cunoască o mică parte din atmosfera unică a Clujului vor avea ocazia să urmărească cadre preluate de la cele mai de succes evenimente din Cluj, prin intermediul unui colaj de filme ce va rula la stand pe toată perioada târgului. Întregul vernisaj turistic, împreună cu festivalurile de muzică, film, culinare, sportive sau de artă stradală vor constitui invitația lansată pentru o incursiune de neuitat în județul Cluj.

Aflat la cea de-a VI-a ediție, Târgul  de Turism Vacanța este cel mai important eveniment al industriei de profil organizat de către Asociația Națională a Agențiilor de Turism – ANAT –  în vestul țării. Amplasat într-un pavilion expozițional de aproximativ 500 m2, ediția din 2018 a reunit expozanți din zona agențiilor de turism, asociațiilor și autorităților profesionale din turism, reprezentanți ai publicațiilor din turism sau ai companiilor aeriene.

coral