A inceput marea lupta pentru Leon, fiul lui Kamara. Micutul se afla in aceste momente la un spital din Turcia, unde a fost supus primului sau transplant de celule stem, la varsta de numai 5 ani.

Kamara a anuntat pe Facebook ca acest prim pas important a fost facut, multumindu-le celor care au transmis un gand bun si o rugaciune.

„Inca un pas pentru Leon a facut: primul transfer de celule stem. Un prim pas important in drumul lui spre o copilarie normala, una in care sa alerge, sa exploreze lumea din jurul lui si sa descopere bucuriile varstei lui. Multumim tuturor celor care ne-au fost si ne sunt alaturi cu un gand, cu o rugaciune si cu o contributie la cazul lui Leon. Va dorim tot ce e mai bun”, a transmis Kamara, alaturi de o fotografie cu fiul lui, pe patul de spital.

Micutul Leon s-a nascut cu probleme, pe 25 mai 2014, inainte de termen cu patru saptamani, fiind diagnosticat cu o paralizie cerebrala ce nu l-a lasat sa se dezvolte normal. Din cauza diagnosticului sever, fiul lui Kamara isi foloseste doar un brat, cantareste 10 kilograme si poarta scutece. Mai mult, trebuie sa fie mereu supravegheat.

coral