Desi mai are putin si schimba din nou prefixul, Nadia Comaneci arata senzational in costum de baie! Ieri, fosta mare gimnasta a mers la plaja si, la un moment dat, ea a fost filmata in timp ce a facut un gest. Imagile au ajuns pe Internet si au devenit virale. In plus, in urma cu cateva ore, baiatul vedetei i-a facut o surpriza care i-a adus lacrimi in ochi.

La 57 de ani, Nadia Comaneci arata senzational in costum de baie

Nu mai e un secret pentru nimeni ca Nadia Comaneci este prima sportiva care a reusit sa obtina o nota de 10 pentru un exercitiu, la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976. Ieri a fost zi de aniversare pentru celebra romanca: s-au implinit 43 de ani de la aceasta performanta care a ramas in istoria gimnasticii si, tot atunci tara noastra a devenit cunoscuta datorita Nadiei Comaneci. Ajunsa la 57 de ani, Nadia Comaneci este intr-o forma extraordinara si a demonstrat asta facand gratioasa roata pe o plaja, unul dintre exercitiile care au ajutat-o sa obtina un 10 perfect. Imbracata intr-un costum de baie din doua piese si cu un trup de zeita, vedeta a atras privirile tuturor turistilor. Ea a fost filmata in timp ce a executat roata, iar in imaginile devenite virale dupa ce a facut publica inregistrarea se vede si fiul ei care sta in maini.

“Here we go… 43 years later… and Dylan s handstand photobomb… July 18 th @montreal1976 first Perfect 10…” este mesajul scris de Nadia Comaneci in dreptul filmarii de mai jos urcata pe pagina ei oficiala de Instagram. Ulterior, baiatul ei i-a facut o surpriza impreuna cu doi dintre prietenii sai: adolescentii s-au fotografiat pe o barna aflata pe plaja, iar imaginile au emotionat-o pana la lacrimi pe fosta gimnasta. Va reamintim ca in urma cu doua zile, Nadia Comaneci a sarbatorit in avans zecele primit la Montreal si alaturi de Arnold Schwarzenegger, intr-o sala de sport.

Pe 18 iulie 1976, Nadia Comaneci a obtinut primul 10 din istoria gimnasticii, la Jocurile Olimpice de la Montreal. Atunci, Nadia a castigat trei medalii de aur, la individual compus, barna si paralele, o medalie de argint, la echipe, si una de bronz, la sol.

coral