Da, nu s-ar fi așteptat nimeni la o astfel de apariție, însă Anamaria Prodan este adepta unor surprize de proporții. Cu atât mai mult atunci când se află în Dubai, iar alături de ea apare celebrul designer… Cătălin Botezatu.

Relația dintre cdele două vedete este una excepțională, iar ocazia de a se fotografia împreună nu putea fi ratată. Zâmbetele largi afișate de Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu spun totul despre starea de bine a ”partenerilor foto”, Anamaria savurând, realmente, momentele.

Nu-i vorbă, și Cătălin Botezatu pare a se simți minunat alături de sexy-impresara pe care o îmbrățișează… protector. Bineînțeles, această fotografie s-a bucurat de aprecierile unanime ale internauților care au accesat pagina de Instagram a lui Cătălin Botezatu.

Crăciun cu vibe pozitiv”, a scris designerul în dreptul fotografiei surprinzătoare.

”Am conștientizat în nervii ăia că am greșit”
Anamaria Prodan a mărturisit – Într-un interviu acordat gsp.ro – că i-a mulțumit lui Dan Alexa pentru reacția pe care acesta a avut-o în acea perioadă și nu crede că incidentul respectiv i-ar fi ”îngropat cariera” lui Dan.

”Alexa a fost bărbat”, concluzionează Anamaria Prodan.
„Nu cred că gestul asupra lui Alexa i-a îngropat cariera. Pentru că o repet și o spun din nou pentru că toată lumea încă vorbește de situația asta…

Alexa a fost bărbat! Dacă eu acum, la interviu, mă enervez pe tine că mi-ai zis ceva și-ți dau un pumn, ce faci? Mă iei la bătaie de față cu toată lumea p-aici?! Nu i-a picat bine și nu-i pica bine nimănui pe pământ, dar am conștientizat în nervii ăia că am greșit. Și mi-am cerut scuze… I-am mulțumit pentru reacția pe care a avut-o”, a mărturisit Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu acordat celor de la Gazeta Sporturilor.

coral