News Flash:

La ce sa fii foarte atent cand cumperi si gatesti carnea tocata

17 Iulie 2014
657 Vizualizari | 0 Comentarii
Carnea tocata este unul dintre alimentele foarte utilizate de romani, in tot felul de combinatii alimentare, de la sarmale la gustoasele perisoare din ciorba. Insa, atunci cand vorbim despre compozitia carnii tocate din diferite magazine, primul aspect de care trebuie sa tinem cont este compozitia acesteia. Ingredientele inscrise pe eticheta ne indica valoarea nutritionala a carnii, iar printre acestea se regasesc frecvent sorici, zgarciuri, tendoane, organe sau bucati de carne grasa.

De asemenea, nu trebuie sa trecem cu vederea diversii aditivi alimentari, care se adauga in mod intentionat si frecvent pentru imbunatatirea aspectului culorii si a mirosului preparatelor, precum si pentru prelungirea termenului de valabilitate. Prin urmare, carnea tocata vanduta la casolete in supermarket numai carne macra si proaspata nu e.

Citeste continuarea pe sanatate.bzi.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carnea tocata alimentele combinatii alimentare sarmale perisoare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1048 (s) | 22 queries | Mysql time :0.012442 (s)