Antonia si Vincenzo au fost casatoriti si au impreuna o fetita care locuieste in Italia, impreuna cu tatal ei.

 

Artista lupta si acum pentru a deveni o femeie libera, dar si pentru custodia micutei Maya. In urma cu cateva zile, fiica Antoniei a surprins pe toata lumea cu un gest scandalos.

La doar sapte ani, fetita s-a filmat cu telefonul tatalui sau, in timp ce arata degetul mijlociu femeilor care nu il lasa in pace pe Vincenzo. Imaginile socante care au revoltat pe toata lumea. „Buna seara! Sunt fata lui Vincenzo Castellano. Lasati-l in pace pe tatal meu„, este mesajul pe care l-a transmis Maya, prin intermediul retelei Instagram, tuturor femeilor care il cauta pe tatal ei.

Cantareata isi doreste foarte tare sa o aiba pe Maya alaturi de cei doi baieti, care intreaba frecvent cand ii va vizita sora lor. Antonia nu intelege nici acum care este motivul pentru care Vincenzo refuza sa ii acorde divortul.

Antonia: „Cel mai urat zvon este ca mi-am parasit fetita”
„Nu pot sa inteleg nici eu si as vrea sa intreb care este motivul. E primul meu copil, am purtat-o in mine noua luni, avem o conexiune… Scopul meu nu a fost sa zic: «Ba, eu am fost aia care a fost ranita si ei sunt aia rai». Cel mai urat zvon este ca mi-am parasit fetita. Ce vreau sa spun este ca nimeni nu merita asta. Nici un tatic, nici o mamica. Ea e fericita cand ne vedem. Imi doresc sa vina la mine, pentru ca este jumatate romanca si pentru ca asa este normal. Sunt multe cupluri care sunt despartite si copiii se duc si la mama si la tata. Nu e frumos, dar asta e situatia. Normal ca este dorinta mea sa vada casa mea, sa se vada cu fratii. Stiu ca nu au acelasi tata si e putin ciudat, dar jumatate din sangele lor este din mine. Chiar ieri Dominic m-a intrebat cand vine Maya. Nici nu stiu ce sa ii raspund”, declara Antonia in urma cu cateva zile.

Vezi video pe cancan.ro

coral