Laurentiu Duta, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, a fost la un pas de moarte dupa ce a trait o experienta teribila. Indragitul cantaret a ajuns de urgenta la spital cu hemoragie interna si esofagul perforat. Din nefericire, aflat in stare grava, el a fost nevoit sa vina de la Spitalul de Urgenta din Pitesti la Floreasca, in Bucuresti, pentru ca primii doctori care l-au primit nu aveau instrumenul medical necesar interventiei de care artistul avea nevoie. Colegul de formatie al lui Viorel Sipos si Mihai Budeanu a povestit in urma cu cateva ore ce a patit.

Laurentiu Duta, de urgenta la spital cu hemoragie interna si esofagul perforat

In varsta de 43 de ani, Laurentiu Duta a trecut razant pe langa moarte in urma cu doua saptamani, pe cand se afla in Pitesti, unde urma sa sustina un concert impreuna cu colegii sai de trupa.

“MARE ATENTIE la tacamurile din plastic cu precadere la cele albe. Datorita faptului ca sunt din in ce mai subtiri sunt un real pericol pentru sanatatea noastra. Eu am patit-o in urma cu doua saptamani in seara dinaintea unui concert 3 Sud Est in Pitesti. Am comandat mancare la hotelul unde eram cazat si in timp ce serveam, furculita din plastic s-a rupt si o bucata ascutita din ea s-a infipt in esofag. Am ajuns la spitalul de urgenta din Pitesti dar acolo neavand endoscop, decat in timpul zilei, a trebui sa plec imediat spre Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti unde prin endoscopie mi s-a extras bucatica de plastic din esofag.
M-am recuperat rapid si concertul l-am reprogramat dupa doua zile.
Situatia putea fi mai grava daca bucata de plastic ingerata ajungea in stomac astfel putand provoca o perforatie intestinala.
Am scris aceste randuri ca un avertisment in speranta ca acest tip de tacamuri albe din plastic foarte subtire sa nu mai fie comercializat pentru ca reprezinta un real pericol pentru fiecare dintre noi.

Sanatate, dragii mei!”, a scris Laurentiu Duta pe contul sau oficial de Facebook.

coral