Lavinia de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai noi concurente din emisiune. Tânăra a povestit despre ea că are 25 de ani și este din Constanța. A intrat în casa de la Puterea Dragostei spunând că îl plăcuse pe Mădălin None, dar cum acesta nu mai este în casă, acum o să-și găsească un alt…preferat. Lavinia le-a spus băieților că se ocupă de promovarea firmei fondate de părinții ei în urmă cu 15 ani. Este vorba despre o firmă care se ocupă de textile pentru rochii de lux, în special rochii de mireasă.

Lavinia de la Puterea Dragostei a fost bătută de iubit

Ce nu a povestit Lavinia în emisiune este faptul că fostul ei iubit a bătut-o măr. Imagini cu fața ei plină de umflată și plină de vânătăi în urma loviturilor suferite au ajuns pe internet, după ce și-a făcut pozele în timp ce era la spital. Ele au fost făcute publice de către un internaut care a vrut să îi ia apărarea preferatei lui după ce ea a fost criticată de fanii emisiunii pentru că fost protagonista unor scene incendiare și s-a lăsat pozată în ipostaze compomițătoare.

„Nu mai judecați fără să știți! Femeia aceasta a avut o relație toxică, nu dau numele individului! Fostul iubit avea un salon de masaj erotic în Arad și pozele le-a făcut ca să îl ajute că nu avea fete. Omul era agresiv, iar ea, de temă, l-a ajutat. Drept exemplu sunt pozele de mai jos.

Ați observat și în emisiune că ea evită certurile și lasă de la ea. Hamude, de exemplu, când țipă și aruncă, pe ea o sper și încercă să aplaneze conflictul dându-i dreptate sau tace”, a scris pe Facebook persoana care a făcut toate detaliile publice.

coral