Lavinia Pirva a nascut. Stefan Banica a publicat un mesaj emotionant pe pagina lui.

Lavinia Pirva a devenit mama pentru prima data. Cel care a dat veste este sotul ei, Stefan Banica Jr., care a publicat un mesaj emotionant pe pagina lui. Baietelul a primit numele Alexandru.

"Sunt fericit pentru ca a venit pe lume fiul meu cel mic, haios si sanatos, Alexandru Banica. Eu si sotia mea va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in aceasta perioada, pentrul faptul ca ne-ati respectat intimitatea si pentru mesajele frumoase", a scris Stefan Banica.

Lavinia Pirva s-a fotografiat recent intr-o ipostaza haioasa, extrem de frumoasa si, spune ea, peste cativa ani, bebelusul se va amuza copios de aceste imagini.

"Cucu – cucu… mai e cineva la lucru? Eu sunt fericita sa parcurg din putinul ce a mai ramas de parcurs din frumosul drum ce mi-a fost dat! Intre timp ma ocup serios sa umplu memoria telefonului cu zeci de poze care ne vor ramane o amintire haioasa!!! Cineva se va amuza copios peste cativa ani vazandu-si mamica in postura Mamei Bamse!#", a scris Lavinia Pirva, pe contul personal de Instagram.

coral