Lavinia Pirva, ca o sora pentru copiii lui Stefan Banica. Cantareata a fost surprinsa recent in Bucuresti alaturi de Violeta si de Radu, cei doi copii ai sotului sau. Aceasta se comporta exemplar cu ei, semn ca ii indrageste tare mult!

Lavinia Pirva nu a devenit inca mama, desi de ani buni traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Stefan Banica Jr. A declarat in repetate randuri ca vrea copii, insa se va intampla cand decide Dumnezeu, cand este momentul potrivit pentru ea. Pana atunci, vedeta are grija de copiii sotului sau, de Radu Stefan Banica si de Violeta Banica.

Radu este fiul lui Stefan Banica din relatia cu Camelia Constantinescu. Violeta s-a nascut din iubirea artistului cu Andreea Marin. Relatia lor a incetat, iar Stefan s-a cuplat cu Lavinia.

Recent, Lavinia, Radu si Violeta au fost impreuna la o plimbare cu masina, conform spynews.ro. Au fost vazuti toti in timp ce coborau, in fata casei. Fetele si-au vazut de treaba, iar Radu, ca un adevarat cavaler, a luat bagajele din masina. Pare ca au o relatie foarte buna, de prietenie. Ai spune ca este sora cu copiii!
Lavinia Pirva, detalii din relatia cu Stefan Banica

Artista a declarat ca in multe privinte ea si Stefan au aceleasi gusturi, ca sunt foarte asemanatori. Nu e de mirare ca au o relatie asa de frumoasa si ca au ajuns chiar si la casatorie. Vedeta a declarat ca sunt moderati in ceea ce priveste shopping-ul. Spune ca se despart in magazin atunci cand au pareri diferite si se calmeaza.

Cu cine s-a iubit Lavinia Pirva

In anul 2015 a iesit la iveala faptul ca Lavinia Pirva s-ar fi iubit cu un milionar, noteaza wowbiz.ro. Cantareata a locuit mai multi ani in Timisoara, acesta fiind orasul ei natal. Ea s-a mutat apoi la Bucuresti pentru a-si face o cariera in muzica. Sursa citata aminteste ca, in timpul petrecut acolo, ea era una dintre cele mai curtate fete. S-ar fi iubit atunci cu un afacerist, iar cand s-a mutat la Bucuresti a pus punct relatiei.

coral