Artistul Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a fost inmormantat marti pe ultimul drum, de familie, prieteni si fani. Regretatul cantaret a fost condus pe ultimul drum si de fosta amanta, Florenta Marin. Cei doi s-au iubit in urma cu cinci ani, povestea lor de dragoste fiind de notorietate.

Boala a fost cea care l-a facut sa renunte la Florenta si sa se intoarca la sotia lui, dupa ce fusese diagnosticat inca din 2011 cu cancer pulmonar.

”Am muncit 4 ani pentru proiectul «Pact» si acum sunt incompetenta?! Am adus 400 de concerte, asa cum erau ele, cu bani, fara bani, dar eu am luptat pentru ei cand nu-i stia nimeni. Cu Leo nu am nimic, poate sa se duca sa cante si in Palestina, pe cat vrea el, dar sa nu ma jigneasca. Paula Iorga ar trebui sa-mi multumeasca pentru ca eu am avut grija cum sa se imbrace Leo pe scena, cand sa-si ia medicamentele, cand sa se odihneasca. El a renuntat la mine din cauza influentelor familiei. Leo e intr-o faza de labilitate si se afla sub tratament, nu inteleg de ce familia il impulsioneaza sa se comporte asa. Eu l-am cunoscut pe el ca fiind un om bun, nu atat de rau”, a marturisit Florenta pentru Click.ro.
Holograf si-a luat ramas bun de la Leo Iorga

Printre colegii de breasla care au venit sa ii aduca un ultim omagiu lui Leo Iorga se numara si membrii trupei Holograf, Mugurel Vrabete si Edi Petrosel.

„A fost cel care a reusit cu mare, mare dibacie sa mentina sonoritatea Compact, insa in performante mult, mult mai bune. Am aflat ca este bolnav acum opt sau noua ani de zile, cand noi eram la o sedinta foto, mi-aduc aminte si unde, pentru o coperta, dupa care au urmat anii astia de lupta. Fara modestie spun, ca si noi am ajutat de multe ori cum am putut si imi pare rau ca lupta nu a fost castigata”, a declarat cu durere in suflet, Mugurel Vrabete, bassistul trupei Holograf.

„Va imaginati cat de greu a putut sa fie, de fapt, el a mai trait noua ani dupa ce a aflat ca este  bolnav. E un exemplu pentru noi toti„, a marturisit si Edi Petrosel.

coral