Leonard Doroftei, 48 de ani, duce un razboi de uzura cu autoritatile locale pentru a reveni in vechiul spatiu unde a functionat pub-ul sau din Ploiesti pana in 2018. Din cauza problemelor juridice, "Mosu’" se gandeste sa intre in insolventa cu firma pe care a functionat locatia.

Obligat de Primaria Ploiesti sa evacueze pub-ul din imobilul cu bulina rosie situat in centrul orasului Ploiesti, Doroftei si-a mutat locatia intr-un spatiu aflat la una dintre peluzele stadionului „Ilie Oana”.

Intre timp, fostul pugilist a castigat procesul cu Primaria, dar nu este lasat sa revina in fostul spatiu.

„Am castigat procesul, dar nu vor sa-mi dea autorizatie de functionare. O lege iti da dreptate, alta iti da in cap”, a declarat, pentru Libertatea, Leonard Doroftei.

Fostul campion mondial WBA la semiusoara (2002-2003) incearca sa gaseasca o solutie pentru a-si continua afacerea.

„Ei m-au inchis, eu ce sa fac? Am semnat un contract pe 25 de ani si ei m-au dat afara dupa 11. Daca tu ma inchizi, eu de unde sa mai fac platile? Probabil, o sa intru cu firma veche in insolventa. Ma gandesc serios la asta, mai ales ca, in urma cu cativa ani, mi-au pus poprire la banca si mi-au luat din cont 100.000 de lei drept taxa pentru cladire! Acum m-au dat afara din ea si nu ma lasa sa revin in spatiu, desi am castigat procesul”, a spus, pentru Libertatea, Doroftei.

Firma, infiintata in 1996, dar cu activitate din 2006, a raportat in 2017 pierderi de 61.405 lei si datorii de 915.579 lei. „Daca e imobil cu bulina rosie, ar trebui sa fie pentru toata lumea, nu numai pentru Doroftei”.

„Ceilalti locatari stau si acum in imobil, numai eu nu pot reveni in pub-ul in care mi-am investit banii castigati din box”, a continuat fostul sportiv. Noua locatie in care s-a mutat fortat ”cu arme si cu bagaje” nu are insa acelasi vad.

In plus, in zi de meci, vanzarile sunt aproape nule.

Cu toate acesta, Leonard Doroftei nu dispera: „Sunt luptator de mic, merg mai departe cu toate panzele sus. Asta chiar daca ziua de meci e una pierduta pentru afacerea mea, din cauza ca locatia e inconjurata de garduri si in plus, conform legii, n-am voie sa comercializez bauturi alcoolice. In astfel de zile ar trebui sa ma scoata de la intretinere.  Asta e, nu mor caii cand vor cainii”. coral